paint-bucket Created with Sketch. placeholder Created with Sketch. clock Created with Sketch. menu Created with Sketch. Pinterest Created with Sketch.

Raamdecoratie

Raamdecoratie vindt zijn oorsprong als functionele oplossing in kantoren, maar is nu ook volledig ingeburgerd in het Nederlandse interieur.

Onder deze verzamelnaam vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale, houten of verticale jaloezieën, shutters,  lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Welk product je kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. Naast kunststof zijn er vele uitvoeringen als hout, stof en metaal verkrijgbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter en zijn er vele vormen als brede en smalle lamellen, schulpranden en zomen voorhanden.

Bij ons vind je een grote collectie van topkwaliteit van bekende merken als Luxaflex, Multisol en BeCe.

Bij onze specialisten houdt het niet op met advies over kleur en soort. Natuurlijk wordt alles naar wens professioneel opgemeten op maat gemaakt en gemonteerd. Met de interieurspecialist vind je dankzij ons grote aanbod absoluut de perfecte combinatie.

Offerte aanvragen